18 oktober 2016

LVDS 2017

Liefde-voor-de-stad-Logo-2015groot

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefde voor de stad 2017

 

Bedankt!

Beste Liefde voor de Stad deelnemers,

Ondanks het mooie weer hebben we met ruim 40 deelnemers de Liefde voor de Stad 2017 gevierd.  Met een drankje in de tuin van het Van Abbehuis werden we ontvangen, waar de organisatie iedereen verwelkomden. Studenten waren druk bezig met het maken van een maquette die gebruikt wordt met de Dutch Design Week. Winnie Maas de nieuwe stadsarchitect gaat aan de hand van deze maquette zijn visie over de stad in samenwerking met de stad uiteen zetten. Onder begeleiding van de nieuwe stadsarchitect Winnie Maas werden de voorbereidingen gedaan. Een student legde uit dat de toekomst van de stad op dat moment letterlijk werd vorm gegeven. Ferrie Aalders vertelde over zijn bijdrage aan de tijdcapsule die we met de deelnemers van 2015 begraven hebben. Het zal niet verbazen dat Philips als zijn werkgever, hierin een prominente rol vervulde.

Na een foto moment ‘tussen de paardjes’ op het bordes van het Van Abbemuseum werden we welkom geheten door enkele gidsen van het museum. Iedere groep ging op pad in een deel van het museum. Met de thema’s Thuis (wie weet deze nog? Cis Reinier?). Werd iedere groep uitgedaagd om met een pakkende tekst te komen. Aan het einde van de rondleiding werd onder begeleiding van Daniel Neugebauer van het Van Abbemuseum de winnende tekst gekozen. De groep van Aida Spaninks kon met de trofee naar huis. De tekst “In jouw ogen zie ik mezelf” zal op een banner geplaatst worden die in het museum geplaats zal worden en onderdeel zal gaan uitmaken van de collectie.

De foto’s van deze dag kun je vinden via www.liefdevoordestad.nl

We zijn ook al bezig met de voorbereiding van de editie in 2018, dan willen we een knallend feest organiseren waarbij iedereen zijn muzikale ode aan Liefde voor de stad Eindhoven kan leveren. We zijn trots dat DJ Lady Aida een masterclass wil geven, om samen een mix te maken. En we zouden het helemaal tof vinden als er een ‘battle’ kan ontstaan tussen de deelnemende vrouwen en mannen. De masterclass bestaat uit 5 lessen/sessies en zal onder het genot van een drankje plaats vinden. Er hebben zich al spontaan 10 mensen aangemeld, maar er is meer plek. Iedereen mag meedoen. Verdere uitleg, de kosten en hoe aan te melden vind je hierna in deze brief.

De datum 15 oktober hebben we gekozen als terugkerende dag om de Liefde voor de Stad te vieren. De komende jaren zal deze datum vallen in de Herfstvakantie waardoor veel mensen niet aan kunnen sluiten. Daarom gaan we in de komende jaren kiezen voor een andere datum om de Liefde voor de Stad te vieren. In ieder geval in het najaar van 2018. Volg de Linked in groep voor meer informatie https://www.linkedin.com/groups/8431854 .

Wij hebben genoten van Liefde voor de Stad 2017 en hopen jullie in aanloop naar editie 2018 weer te ontmoeten bij de DJ masterclass.

Met liefdevolle groet,

Cis van Abbe Fancy van de Vorst Reinier van Abbe

—————————————————————————————————————————

DJ Mix Liefde voor de Stad 2018

pastedGraphic.png

Exclusieve dj masterclass door dance icoon DJ Lady Aïda

De Eindhovense Lady Aida (Aida Spaninks) draagt niet voor niets de titel First Lady van de Nederlandse dance scene. Ze zit al ruim 33 jaar in het DJ vak! Op de playlist van Lady Aida staan maar liefst zeven edities Lowlands en ze stond naast vele edities Extrema Outdoor ook op Pinkpop. Daarnaast bezoekt de First Lady met regelmaat het clubcircuit van Nederland en Europa. Rebelbass is de trotse vlag waaronder Lady Aida al vele jaren haar voorliefde voor dancemuziek en jongerencultuur etaleert in haar DJ School die ze i.s.m. het CKE Eindhoven in 2009 oprichtte.

In een exclusieve serie masterclasses ( 5 bijeenkomsten/sessies) laat Lady Aïda de fijne kneepjes achter het DJ vak zien. Alle aanwezigen krijgen een swingende kijk in de geheime (mix)keuken van het dj-en. Lady Aïda geeft een kijkje achter de schermen van het  DJ leven, demonstreert de technieken van het beatmixen zoals toon, melodie, tempo, ritme, platenkeuze, opbouw van een spectaculaire dance mix en geeft uitleg over de verschillende muziekstromingen.

Het doel van deze bijzondere  serie masterclasses is om uiteindelijke met alle deelnemers een spetterende “Liefde voor de Stad 2018” DJ Mix  te maken. Jullie  mogen uiteraard de muziek voor deze speciale mix inbrengen.

Bijzonderheden: voor deze workshop is geen extra muziek kennis vereist. Na het volgen van de masterclass kan iedereen direct thuis op de computer zelf aan de slag!  Je hebt zelf niets nodig. Alles is aanwezig!

Aantal deelnemers maximaal 6 mannen en 6 vrouwen per masterclass. Bij meer dan 6 deelnemers worden nieuwe groepen ingedeeld. Wij hopen op minstens 12 dames en 12 heren die uiteindelijke tegen elkaar gaan battlen. De masterclasses worden ook ingedeeld met of alleen mannelijke en of alleen met vrouwelijke dj’s.

Wat kost het? De masterclass bestaat uit 5 bijeenkomsten/sessies. Een masterclass van 60 minuten met zes deelnemers kost 100,00 euro pp. In totaal ben je na vijf sessies een professioneel DJ voor slechts 100 euro met een deelname certificaat. Uiteraard is dit een vrienden (van Liefde voor stad) prijs!

Wil je meedoen aan de Liefde voor de Stad DJ Masterclass, meld je dan hiervoor aan bij Fancy van de Vorst fancyvandevorst@gmail.com of reply deze mailing en Cis of Reinier geven je naam aan Fancy door.

Er is nog geen datum geprikt voor de lessen. Deze zullen in de avond plaats vinden op (welke dag?) van tijdstip?

In 5 aaneen gesloten weken achter elkaar. Om de Liefde voor de Stad 2018 mix tijdig klaar te hebben, zal de masterclass in de maanden september/begin oktober 2018 plaats vinden. Betaling zal bij de eerste sessie contant dienen plaats te vinden. Mocht je niet de hele masterclass kunnen volgen dan is er geen (gedeeltelijke) terug betaling van het bedrag mogelijk.

In het kort:

Aanmelden via Fancy fancyvandevorst@gmail.com

Masterclass 5 wekelijkse sessies voor 100 euro 

September/oktober 2018

Dag:……….

So you can do it in the mix!

——————————————————————————————————–

Meer algemene informatie over de dj school van DJ Lady Aïda?

facebook.com/ckedjschooleindhoven
facebook.com/djladyaida

Rebelbass & DJ Lady Aïda
P.O. Box 7915
5605 SH Eindhoven
Netherlands office: 31 (0) 40 252 2452

djschooleindhoven@gmail.com